🎨Mi sem lehet izgalmasabb mint egy új év kezdete, a sok tervvel, fogadalommal, lehetőséggel? Vagy csak egy emlékezetes szilveszteri bulival. A soron következő rajzverseny témája az: Újév!

Rajzold le, hogyan tölti a kedvenc vagy a saját karaktered az újévet. Ellátogat-e egy szentélyhez a barátaival japán szokások szerint, esetleg tűzijátékozik és pezsgőzik. Tesz valamilyen fogadalmat? Ha igen, sikerül megtartania vagy már első nap megszegi? Azért választottuk ezt a témát, mert aktuális, és bár a Fantasy Expo februárban lesz, a kínai újév is kitölti ezt a hangulatot az alkotási időszakra, végig inspirálódva maradhattok. Bátran küldhettek tehát a Holdújévvel kapcsolatos, akár Nyulas illusztrációkat is.

Három helyezettet hirdetünk. A Fantasy Expo páros belépők mellé pedig értékes ajándékcsomaggal kedveskedünk a helyezetteknek a zsűri alkotásai közül. A nyertesek képeit szokásosan kiállítjuk a rendezvényen!

Határidő: 2023.február 11. szombat, éjfél
Eredményhirdetés: 2023. február 13. hétfő, napközben


Nevezés és szabályzat:

  • Olyan illusztrációt várunk, mely a kiírt témára készült.
  • A rajz lehet fanart, vagy original is.
  • Digitális és manuális technikával is dolgozhatsz
  • Egy versenyző csak egy művel indulhat!
  • Az AI generált képekkel történő nevezés AZONNALI kizárást von maga után!
  • Digitális rajzzal történő nevezés esetén kérjük csatolj 2-3 fázis képet, esetleg print screent, a programban megnyitott file-ról, ahol látszanak a rétegek és igazolja a műved eredetiségét.
  • Fontos, hogy a rajzodon ne szerepeljen olyan tartalom, amely erőszakos, szexuális, vagy bárki számára sértő!

Alkotásodat jó minőségben (tradicionális rajzot szkennelve), legalább 300dpi felbontásban, PNG/JPG formátumban küldd el a [email protected] e-mail címre, az életkoroddal, polgári neveddel.
Utóbbi a nyeremény jegyek átvétele miatt szükséges. Ha azt szeretnéd, hogy az eredményhirdetés posztjában csak a beceneved vagy művészneved jelenjen meg, jelezd a levélben. Ha vannak oldalaid és szeretnéd hogy megosszuk, ezeket is belinkelheted nekünk. 😉

Alkotásra fel!


A zsűri tagjai:

Miyaou: https://www.instagram.com/miyaou.art/ (partner és versenyszervező)
Akio: https://www.instagram.com/artsofakio/
Mayren: https://www.instagram.com/mayrenjpg/
Mimi: https://www.instagram.com/mimozalany/
Vanira Art: https://www.instagram.com/vanira.art/