Most is visszatér a jól ismert és megszokott zsűri a cosplayversenyre! Mantis és Zackary ezúttal az év cosplayének választott Reikocakes-el kiegészülve várják a versenyzőket a zsűriasztal mögött!

Helyszín: földszínt, társasterem
Időpont: 10:15-12:00

Zackary – Coolgear Steampunk

“Vörös Zoltán Zackary vagyok, a cosplay versenyzésből kinőtt Coolgear Steampunk márka megalkotója. 2009 óta követem a cosplay versenyt, aminek fotósa, versenyzője, szervezője, később főzsűrije lettem.
Első sorban a kreativitást értékelem a versenyben, de a legfontosabb, hogy díjtól függetlenül öröm legyen a versengés mindenkinek.”

Mantis Cosplay

“A nevem Mantis, és 2006 óta megállás nélkül cosplayezek. Akár az előadáson, akár a ruhán van a hangsúly, mindig 120%-osan beleadok mindent, és kifejezetten kedvelem az egyedi, őrült ötleteket. A Fantasy Expo veterán zsűrijeként mindig örömmel várom, hogy a régi és új jelentkezők bemutathassák legújabb alkotásaikat és beavassanak a kulisszatitkokba.

Reikocakes

“Sziasztok! Reiko vagyok és nagyjából 4-5 éve kezdtem komolyabban foglalkozni a cosplayezéssel. A nagy páncélok szerelmese vagyok így elsősorban EVA foammal szeretek dolgozni, de igyekszem magam a varrásban is fejleszteni. A jelmezeim készítésénél mindig arra törekszem, hogy a legapróbb részletig életre tudjam kelteni az adott karaktert. Több versenyen is megfordultam már, de ez lesz az első alkalom, hogy a zsűri asztal mögül követem majd a versenyt. Már most izgatottan várom, hogy láthassam, hogy milyen cosplayekkel és előadásokkal készülnek a versenyzők!”