A Fantasy Expo cosplayversenyét ezúttal 4 tagú zsűri fogja értékelni, akiktől már eddig sok-sok csodálatos jelmezt és előadást láthattatok már.
Mantis, FairyDevil Cosplay és a Raving Gamers Cosplay Team (Atis és Puffancs) már nagyon várják milyen cosplayekkel és előadásokkal fogtok készülni! 🙂

Helyszín: Nagyszínpad, Backstage
Időpont: 10:00-12:00

Fairydevil 

“2017 őszén, az egyetemmel egy időben kezdtem cosplayeket készíteni, és ez a hobbi azóta is töretlenül megmaradt. Minden jelmezemnél szeretnék valami újat tanulni, valami újat kipróbálni, legyen az egy addig még nem használt technika vagy valami anyag, hiszen mindig öröm látni a fejlődést az elkészült cosplayeken. Vegyesen készítek páncélokat és “varrós” cosplayeket, így mind a két oldalról van tapasztalatom, ahogy arról is, milyen a zsűrik előtt állni. Öltöztem már be játékokból, animekből, képregényekből, filmekből, de újabban saját karaktereket készíteni élvezek a legjobban. Alig várom, hogy találkozzunk!”

Mantis Cosplay

“A nevem Mantis, és 2006 óta megállás nélkül cosplayezek. Akár az előadáson, akár a ruhán van a hangsúly, mindig 120%-osan beleadok mindent, és kifejezetten kedvelem az egyedi, őrült ötleteket. A Fantasy Expo veterán zsűrijeként mindig örömmel várom, hogy a régi és új jelentkezők bemutathassák legújabb alkotásaikat és beavassanak a kulisszatitkokba.”

Puffancs és Atis

“A Raving Gamers Cosplay Team 2015 óta készít jelmezeket, elsősorban videójátékokból. Kettőjük közül Puffancs vesz részt elsősorban versenyeken (2017 óta), 2022-ben ő képviselte Magyarországot a Cosplay Central Crown Championship döntőjében Londonban, 2023 nyarán pedig cosplayes duóként Atissal a Gamers8 rendezvényén Szaúd-Arábiában.
Szeretnek újabb technikákat is kipróbálni a bevált módszerek mellett. Leginkább kiegészítőket, páncélokat szeretnek készíteni, de nem áll messze tőlük a varrás sem.
Kíváncsian várják milyen cosplayeket és előadásokat fogtok hozni a versenyre. 🙂 ”