Kedves Partnerünk!
Az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a Magyar Anime Társaság Anime Piac és Artist Alley részlegébe. Kérjük, alaposan olvassátok át az alábbi szabályzatot!

A jelentkezési lapon válaszd ki, hogy melyik részlegbe jelentkezel.

Anime Piacra jelentkezz, ha: új vagy használt, de jó állapotban lévő termékeket fogsz árulni – akár saját készítésűt, akár viszonteladóként kész terméket..

Artist Alley-ba jelentkezz, ha: saját magad rajzolt képekkel, és egyéb ezzel kapcsolatos termékekkel kereskedsz.

MAT pultos eladást válaszd, ha: új vagy használt, de jó állapotban lévő termékeidet szeretnéd eladni, ami legfeljebb tíz darab. Ebben az esetben nem pultot bérelsz, hanem bizományba adod a MAT számára a termékeidet, aki 10% közvetítői díjat számít fel azok eladásáért (kivéve a MAT tagoknak, nekik ingyenes). Töltsd ki értelemszerűen a MAT oldalán található bizományi szerződést (https://animetarsasag.hu/files/feltoltes/dokumentumok/bizomanyi-szerzodes.pdf), és két példányban aláírva hozd magaddal. A termékeid árát te szabod meg, és fel is kell címkézned mindet. Kizárólag fenti feltételek betartása mellett tudjuk biztosítani a MAT pultba beadott termékek bizományban történő árusítását!

Az árusok fél vagy egész asztalt kérhetnek. Az asztal mérete: 180 x 75 cm. A helyet és az asztalt is mi biztosítjuk, ezért kérjük, ne hozz magaddal saját asztalt!
Mivel a helyszín mérete korlátozott, ezért limitált a bérelhető asztalok száma, így a jelentkezők közül szelektálni fogunk. Kiválasztáskor és a helyek kiosztásánál is a termékek diverzitását vesszük figyelembe, tehát nem a jelentkezés sorrendjétől függ, hogy kinek tudunk helyet biztosítani. Akik első körben nem jutnak be, azokat várólistára tesszük és amint felszabadul egy hely, értesítünk küldünk e-mailben.

Pultárak:

Anime Piac számára:
Egy asztal ára 23.000 Ft, ami 15.000 Ft készpénzben és 8 000 Ft termékben fizetendő.
Fél asztal ára 11.500 Ft, ami 7.500 Ft készpénzben és 4.000 Ft termékben fizetendő.

Artist Alley számára:
Egy asztal ára 18.000 Ft, ami 10.000 Ft készpénzben és 8 000 Ft termékben fizetendő.
Fél asztal ára 9.000 Ft, ami 5.000 Ft készpénzben és 4.000 Ft termékben fizetendő.

Olyan extra állványok, felületek kihelyezését, amik nem férnek el a bérelt asztalon, előzetesen egyeztetnetek kell velünk, ugyanis plusz költséggel járnak. Aki nem jelzi előre, hogy hoz magával ilyet, annak a helyszínen nem fogjuk tudni engedni a kihelyezésüket, ugyanis minden négyzetméter előre ki van számolva. Ezért kérjük, jelentkezési lapon tüntessétek fel az extra elem méreteit (szélesség, magasság, mélység).

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 1

Egy asztalhoz 2 belépő jár, fél asztalhoz 1 db. Az árusok nevét fel kell tüntetni a jelentkezési lapon.

Ha változás történik az árus vagy társárus személyét illetően, e-mailben ( [email protected] ) feltétlenül tájékoztassatok minket!

Aki szeretne magával segítőt hozni a reggeli be- és az esti kipakoláskor, hozhat magával, de a rendezvény kapunyitása és zárása között az illető nem lehet jelen, ha nem rendelkezik érvényes látogatói karszalaggal.

Helyszínen tudunk fehér asztalterítőt biztosítani, de ha szeretnétek sajátot feltenni, azt is lehet.

Minden árusnak kötelező számlát vagy nyugtát adnia.

Minden árussal szerződést kötünk, ezt emailben küldjük majd el, amit 2 példányban kinyomtatva, aláírva kell elhozni a rendezvényre!
Ha mégsem tudtok részt venni a rendezvényen, akkor azt legfeljebb 72 órával a rendezvény előtt jelezzétek, hogy másoknak át tudjuk adni az asztalt!

A rendezvényen az élelmiszer árusítása engedély köteles! Szigorúan tilos szeszes italt, dohányterméket és bármilyen illegális szert árulni!
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a rendezvény szabályzatának betartása mindenki számára kötelező!

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!