Öltözz be és keltsd életre a színpadon kedvenc Genshin Impact karakteredet! Mutasd meg hogy TE hasonlítasz rá a legjobban!
A cosplaynek nem szükséges saját készítésűnek lennie, a verseny célja hogy minél jobban hasonlítsatok kinézetében, stílusában, fellépésében a karakterre.
Bárki jelentkezhet, akinek Genshin Impact cosplaye van és természetesen nincs akadálya annak sem, hogy a hagyományos craft vagy perf kategóriákban is induljon!
A díjazás ismét értékes ajándékcsomagok lesznek, az első helyezett pedig egy eredeti Genshin Impact artbookot is nyer, egyenesen Japánból!

 

REGISZTRÁCIÓ: ITT

A jelentkezés csak akkor érvényes, ha a versenyzők a határidőig érvényesen leadják!
A verseny nem korhatáros, de 12 éves kor alatt szülői felügyelet ajánlott!

A szervezők a jelentkezéseket ellenőrzik. Amennyiben a feltöltött kép vagy zene nem megfelelő, a szervezők email-ben fognak értesítést küldeni. Ezért kérünk benneteket, hogy a jelentkezés leadását ne az utolsó pillanatra hagyjátok

A versenyre korlátozott idő áll rendelkezésre, ezért túljelentkezés esetén várólistát alakítunk ki, melyről értesítünk benneteket.

1. Adatok felvitele
Az alapadatoknál meg kell adnotok a valós polgári neveteket és egy olyan email címet, ahol el tudunk titeket érni! A regisztrációnál meg kell adnotok a karakter nevét, akit cosplayeztek.
Tapasztalataink alapján a Citromail, Freemail, Yahoo és Hotmailes emailcímek nem megbízhatóak, ha ilyen címet adsz meg, akkor nem tudjuk garantálni, hogy megkapod a szükséges visszaigazolásokat, illetve leveleket és sajnos a reklamációkat sem tudjuk ebben az esetben elfogadni!

2. Kép a karakterről
A kép útmutatóul szolgál mind a zsűri, mind a közönség számára, ezért fontos, hogy a lehető legjobban ábrázolja a karaktert, részletekkel együtt. Jó minőségű, nagyméretű színes képet töltsetek fel a karakterről.
Ha lehet, teljes alakos képet töltsetek fel a karakterről, mivel az olyan képet, amin nem látszik megfelelően a karakter, szintén nem áll módunkban elfogadni. A kép lehet szerkesztett, több képből összerakott, de átszínezni tilos!
Az ajánlott, ideális fájl méret 1920*1080 pixel és maximum 1 megabyte, jpg formátumban.

3. Zene és videó
A színpadra vonuláskor bejátszott zenét mindenki maga tölti fel a regisztrációja során. Témájában lehetőleg legyen olyan, ami az adott karakterhez illik (de lehet teljesen szabadon választott is). A jelentkezés során a zenéket lehetőség szerint ellenőrizzük, de a szervezők nem vállalnak felelősséget a hibásan vágott vagy rossz minőségben feltöltött zenékért. Ha a zenék hossza meghaladja az előírt időkeretet, abban az esetben a jelentkezést visszautasítjuk.

A zene időtartama: 30-60 másodperc

A konferálói segédletbe azt írhatjátok, amit a konferáló szeretnétek ha elmondana a fellépésetek előtt. Ez lehet egy szellemes rövid leírás vagy 1-2 mondat a karakterről és a ruháról, amit a közönséggel szeretnél majd megosztani.

A verseny menete

A versenyzők dolga az, hogy a választott szereplő ruháját, kinézetét és személyiségét minél tökéletesebben és élethűben tudják visszaadni.

A zsűri a karakterhasonlóságot fogja nézni, így nem kötelező saját készítésű ruhával nevezni. A következő szempontok alapján zajlik az értékelés:

  • Az összhatás egyezik-e a benyújtott referenciaképekkel (ruha, frizura, cipő, stb.).
  • A versenyző milyen mértékben tudja külsejében és személyiségében visszaadni a karaktert.

A forrás csak Genshin Impact lehet, ezen belül bármilyen karakter választható.
Original (saját tervezésű), vagy nem hivatalos grafika nem választható.

A versenyzőknek szabadon választott zenére felvonulva a színpadon mutathatják meg a ruháikat a közönségnek és a fotósoknak.

Díjazás
A verseny során a zsűri első három helyezést hirdet, a három legjobban karakterhű versenyző között. A nyerteseket a programzárás előtti eredményhirdetés során jelentjük be és vehetik át a nyereményüket. Ha valaki nem tud megjelenni, hogy átvegye a nyereményét, akkor utólagos egyeztetés alapján fog eljutni hozzá a csomag.