Nyáron a Fantasy Expót a Magyar Vasúttörténeti Parkban tartjuk!
Akik még nem jártak arra, azoknak egy kis segítség:

A helyszín pontos címe: 1142 Budapest, Tatai u. 95.

Érkezés a Nyugati pályaudvarról: Szálljatok fel az M3-as metróra, majd a menjetek 3 megállót a Göncz Árpád Városközpontig, itt szálljatok át a 120-as buszra, amivel menjetek 8 megállót a Reitter Ferenc utcáig. Innen helyszín 5 perc sétára található.

Érkezés a Keleti pályaudvarról: Szálljatok fel a 30/30A/230-as buszra amivel menjetek 13 megállót a Rokolya utcáig. Innen helyszín 5 perc sétára található.

Érkezés a Déli pályaudvarról: Szálljatok fel az M2-es metróra, majd menjetek 7 megállót a Keleti pályaudvarig, itt szálljatok át a 30/30A/230-as buszra, amivel menjetek 13 megállót a Rokolya utcáig. Innen a helyszín 5 perc sétára található.

Érkezés a Népligetből: Szálljatok fel az 1/1A villamosra, majd menjetek 12 megállót a Göncz Árpád Városközpontig, itt szálljatok át a 120-as buszra, amivel menjetek 8 megállót a Reitter Ferenc utcáig. Innen helyszín 5 perc sétára található.

Érkezés autóval: Autóval a Róbert Károly körút felől közelíthető meg a helyszín: a XIII. kerület, Reitter Ferenc utcára rákanyarodva, egyenesen Újpest irányába haladva és a Rákos-patakot elhagyva, a Dolmány utcába jobbra fordulva, egyenesen a helyszín bejáratáig vezet. A helyszín ingyenesen igénybe vehető, zárt parkolóval rendelkezik.

Érkezés Kelenföld vasútállomásról: Szálljatok fel az M4-es metróra, majd menjetek 13 megállót a Keleti Pályaudvarig. Itt szálljatok fel a 30/30A/230-as buszra amivel menjetek 13 megállót a Rokolya utcáig. Innen helyszín 5 perc sétára található.