Kedves Partnerünk!
Köszönjük, hogy részt szeretnél venni rendezvényünkön! Kérjük, hogy az alábbi regisztrációs lapot töltsd ki, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy tudunk-e helyet, időt vagy asztalt biztosítani számodra.
Mivel a helyszín limitált területtel rendelkezik, ezért sajnos nem tudunk mindenkit elhelyezni, ennek megértését köszönjük!

A pontos névlistát 2022 szeptember 5.-ig kell elküldeni nekünk. A határidő lejárta után nem tudunk változtatni rajta!

AnimePiac kapcsolat: [email protected]

A rendezvény előtti héten bármilyen jelentkezést csak nagyon indokolt esetben tudunk elfogadni!


INFORMÁCIÓK

KiállítóWorkshopTámogató, partnerSajtó, fotós
Jelmezes Kluboknak és egyéb kiállítóknak ingyenes belépést biztosítunk a rendezvényre.
A szállítást és építést a kiállítónak kell megoldani.
A leírásba kérjük írja le, hogy milyen kiállítást szerezne hozni, mennyi asztal/hely lenne szükséges hozzá, szüksége van áramra, vagy más technikára és mennyi jegyet igényelne hozzá!

Amennyiben tudunk helyet biztosítani, abban az esetben visszajelzünk (3-7 munkanapon belül) és elküldjük a szerződést. Ezután szükségünk lesz egy beharangozó szövegre, néhány képre illusztrációnak és a kiállító felkerül a weboldalra, mint partner.

A rendezvényünkön limitált időben lehetőség van foglalkozást tartani a workshop termünkben (maximum 1 óra).
Az előadóknak és 1-2 kísérőnek ingyenes belépést biztosítunk a rendezvényre. 

A workshopnak kérjük adja meg a témáját és rövid leírását és kérjük adja meg a technika igénylést is (kivetítő, asztalok, stb.)

Amennyiben tudunk helyet és időt biztosítani a foglalkozásra, abban az esetben visszajelzünk (3-7 munkanapon belül) és elküldjük a szerződést. Ezután szükségünk lesz egy beharangozó szövegre, néhány képre illusztrációnak és az előadó felkerül a weboldalra, mint partner.

Amennyiben szeretné támogatni rendezvényünket kérjük írja le, hogy mivel és milyen feltételek mellett szeretné. A rendezvény a támogatásért és a média partnerségért biztosítani tud ingyenes belépőket, online és offline (színpadi megjelenés, programfüzetben megjelenés, stb) reklámozási lehetőséget megegyezés szerint.
Rendezvényünkre szívesen várunk fotósokat és a sajtó képviselőit egyaránt, akiknek ingyenjegyet tudunk biztosítani. Amit kérünk cserébe:
Blogok és hírportálok esetén: a rendezvény előtt egy online beharangozó, a rendezvény után pedig egy rövid cikk.
Fotósok esetén: a rendezvény után 70 és 200 képet kérünk, amit esetleg közös megegyezéssel később felhasználhatunk a promóanyagainkon.

REGISZTRÁCIÓ