Kedves Partnerek!

Az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a Magyar Anime Társaság ‘Anime Piac’ és ‘Artist Alley’ részlegeibe.
Kérjük, alaposan olvassátok át az alábbi szabályzatot, ugyanis vannak változások a korábbiakhoz képest!

 • A jelentkezési lapon válaszd ki, hogy melyik részlegbe jelentkezel.
 • Anime Piacra jelentkezz, ha új vagy használt, de jó állapotban lévő termékeket fogsz árulni. Ide jelentkezzenek a kézművesek is!
 • Artist Alley-ba jelentkezz, ha saját karaktereidről rajzolt képeket, és egyéb ezzel kapcsolatos termékeket árusítanál (tehát nem csak fanartot).
 • MAT pultos eladást válaszd, ha legfeljebb tíz darab, új vagy használt, de jó állapotban lévő termékedet szeretnéd eladni. Ebben az esetben nem pultot bérelsz, hanem bizományba adod a MAT számára a termékeidet, aki 10% közvetítői díjat számít fel azok eladásáért (kivéve a MAT tagoknak).
 • Töltsd ki értelemszerűen a bizományi szerződést, és két példányban aláírva hozd magaddal. A termékeid árát te szabod meg. Töltsd ki a szerződéshez tartozó mellékletet (listát): írd fel könnyen beazonosíthatóan a termékeidet és az árukat, és hogy meddig lehet belőle alkudni (ha lehet). A termékeket jól olvashatóan fel is kell áraznod!
  A termékeket nyitás után a MAT pultjánál tudjuk átvenni, ha rendelkezel a rendezvényre szóló érvényes karszalaggal. Kizárólag a fenti feltételek betartása mellett tudjuk biztosítani a termékek árusítását!

Pultárak:

Anime Piac számára: Egy asztal ára 23.000 Ft, ami 15.000 Ft készpénzben és 8 000 Ft termékben fizetendő.

Artist Alley számára: Egy asztal ára 18.000 Ft, ami 10.000 Ft készpénzben és 8 000 Ft termékben fizetendő.

Az asztal mérete 180 x 75 cm. A helyet és az asztalt is mi biztosítjuk, ezért kérjük, ne hozz magaddal saját asztalt! A helyszínen tudunk fehér asztalterítőt biztosítani, de természetesen sajátot is használhattok.

Olyan extra állványok, felületek kihelyezését, amik nem férnek el a bérelt asztalon, előzetesen egyeztetnetek kell velünk, ugyanis ezek plusz költséggel járnak. Aki nem jelzi előre, hogy hoz magával ilyet, annak a helyszínen nem fogjuk tudni engedni a kihelyezésüket, ugyanis minden négyzetméter előre ki van számolva. Ezért kérjük, jelentkezési lapon írjátok fel az extra elem méreteit (szélesség, magasság, mélység)!

Az extra elemek kihelyezésének pontos áráról e-mailben értesítünk titeket.

Jelentkezési határidő: 2024. január 12.

 • Az árusok mostantól csak egy egész asztalt tudnak bérelni. Akik továbbra is fél asztallal szeretnének jönni, azoknak azt tudjuk javasolni, hogy társuljanak egy másik árussal és ketten béreljenek ki egy egész asztalt. Fontos! Ha két árus egy asztalt bérel közösen, akkor csak az egyikőtök nevével regisztráljatok. A társárushoz kerüljön a másik árus személy neve, és a megjegyzésbe írjátok be a regisztrált bolt és a társuló bolt nevét. A leírást, valamint a weboldal, insta, facebook linkeket is külön-külön értelemszerűen a bolt neve alatt adjátok meg.
 • Egy asztalhoz 2 belépő jár. Az árusok nevét fel kell tüntetni a jelentkezési lapon. Ha változás történik az árus vagy társárus személyét illetően, e-mailben ([email protected]) feltétlenül tájékoztassatok minket!
  A karszalagokat a bejáratnál lévő segítőnek kell feltennie a csuklótokra, ez alól nincs kivétel.
  Aki a társáruson felül szeretne magával segítőt hozni a reggeli be- és az esti kipakoláskor, hozhat magával, de a rendezvény kapunyitása és zárása között az illető nem lehet jelen, ha nem rendelkezik érvényes látogatói karszalaggal. Ha szeretnétek, egy plusz segítőnek tudtok jegyet venni reggel, de az illető nevét adjátok le jelentkezéskor.
 • Mivel a helyszín mérete korlátozott, ezért limitált a bérelhető asztalok száma, így a jelentkezők közül szelektálni fogunk. Nem a jelentkezés sorrendjétől függ, hogy kinek tudunk helyet biztosítani. Kiválasztáskor és a helyek kiosztásánál is a termékek diverzitását vesszük figyelembe, így segítséget jelent nekünk, ha jelentkezéskor megadod a webhelyed elérhetőségét, vagy egy Google drive linket a termékeidről készült képekhez. Akik első körben nem jutnak be, azokat várólistára tesszük és amint felszabadul egy hely, értesítést küldünk e-mailben. Kérjük, jelentkezéskor az űrlap megfelelő mezőjében tüntessétek fel, hogy pontosan meddig kereshetünk titeket, ha felszabadulna egy asztal.
 • Ha valamilyen okból mégsem tudtok részt venni a rendezvényen, azt kérjük, azonnal jelezzétek felénk, hogy egy várólistásnak átadhassuk az asztalt!
 • A reklám és média anyag beküldését csak az Anime Piacra és az Artist Alleyre beválogatott pultosoktól fogjuk kérni, a kiértesítést követően. Emailben fogunk küldeni egy linket, ahova feltölthetitek majd a szöveget és a képanyagot. Aki nem megfelelő méretű képet küld, vagy nem tölti fel határidőre, annak nem fogjuk tudni kitenni a promó anyagát az eseményhez!
 • Akik társulnak egy egész asztalra, kérjük, nagyon figyeljenek rá, hogy mikor feltöltik a reklám és média anyagot az e-mailes linken keresztül, azt is mindkét boltra vonatkozóan tegyék! A reklámszöveget úgy töltsétek fel, hogy számunkra is egyértelmű legyen melyik bolté melyik szöveg. A bolt nevet kövesse a reklámszöveg a regisztráló árus és a társuló árus esetében is. A képanyagok elnevezésében is szerepeljen, melyik bolthoz tartozik a képanyag, hogy biztos ne legyen kavarodás.
 • Minden árusnak kötelező számlát vagy nyugtát adnia!
 • Minden árussal szerződést kötünk, ezt emailben küldjük majd el kitöltésre. Ha elfogadjátok a szerződés tartalmát, akkor egy példányban ki kell nyomtatnotok, majd aláírást követően, visszaszkennelve vagy befényképezve kell elküldeni nekünk e-mailben.
 • A rendezvényen élelmiszert, szeszes italt, dohányterméket és bármilyen illegális szert árulni szigorúan tilos!

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a rendezvény szabályzatának betartása mindenki számára kötelező!