Szereted az animéket? Akkor a Fantasy Expón sok érdekes program vár rád! Anime kvízek, előadások, figurák, jelmezesek és még sok minden más.

Szereted az erdei faunokat, tündéket, egyszarvúkat? Vagy inkább orkokkal és sárkányokkal küzdenél meg? A Fantasy Expon ebben a témában is találni fogsz kincseket.

Kő, papír, olló, gyík, Spock.. Ugye mindenki hallotta már ezt a játékot? Egy sci-fi fan sem maradhat le a Fantasy Exporól! 🖖 Ezt egy Goauld is tudja!

Fedezd fel a kalandok világát a Fantasy Expo-n, ahol különféle szerepjátékokat próbálhattok ki! Merülj el izgalmas történetekben, formáld meg saját karakteredet, és éld át a szerepjátékok varázslatos élményét.

Az Endgame óta nem találod a helyed? Semmi baj, gyere el a Fantasy Expora, ahol megbeszélheted a többi rajongóval!

Superman vagy Batman? Nem kell döntened, mert a Fantasy Expon “Flashelhetsz” velük is.

Öltözz be a kedvenc karakterednek és jelentkezz a cosplayversenyre vagy csak bulizz egy nagyot a többi jelmezessel!

Érzed a ritmust a végtagjaidban? Mindened a zene és a tánc? Amikor dal szól, neked csak azon kattog az agyad, hogy megint táncra perdülhess? Ha mindenre igen a válaszod, akkor gyere, és mutasd meg tánctudásodat

Figurák, képregények, könyvek, kézműves termékek és még sok minden más, amit csak a pénztárcád elbír!

Szereted a varázslatok, bűbájok világát, mindened a Harry Potter univerzum? Akkor a Fantasy Expón számos mágikus kaland vár rád! 

Találkozz hazai társasjátékalkotókkal, ismerd meg legújabb kreációikat, és próbáld ki személyesen a legizgalmasabb játékokat. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy betekintést nyerj a társasjátékok tervezésének művészetébe!

De! Ezeket a Droidokat keresed.. Itt vannak a Fantasy Expon! Ha veled van az erő vagy csak szereted hallani egy Vuki bőgését akkor gyere el mindenképpen!

A Hoyovers tagadhatatlanul a Genshin Impactal robbant be a köztudatba, ahogy a Fantasy Expóra is. Ki ne hagyd a rendezvényt, ahol megannyi cosplayes lesz belőle.

Szereted a K-POP ot? Ismered az összes csapatot? Vagy csak riszálnád egy kicsit magad a haverokkal, akkor a Fantasy Expo a Te rendezvényed!

Ha kockulni szeretnél, akkor modern és retro konzolok várnak rád, próbáld ki mindet!