Kedves Partnerünk!

Az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a Fantasy Expo Artis Alley részlegébe. Ide csak olyan eladókat és kiállítókat várunk, akik maga rajzolta képekkel és egyéb ezzel kapcsolatos termékekkel kereskedik. Aki mást szeretne árusítani, az jelentkezzen az Anime Piac részlegbe. Artisok csak ezen az űrlapon keresztül jelentkezhetnek, az Anime Piacra kérjük ne regisztráljatok, mert csak kavarodást okoztok ezzel!
Kérjük alaposan olvassátok át az alábbi szabályzatot!

  • Egy árus maximum Fél vagy Teljes asztalt foglalhat le.
  • Jelentkezési határidő: Július 15.
  • A teljes asztalhoz 2 belépő jár, fél asztalhoz 1. Kérjük, hogy legkésőbb szeptember 1-ig küldjétek el nekünk a neveket, akik igénylik a jegyeket.
  • Az asztalokért és a belépőkért nem kell fizetni, a pultok árát barterben oldjuk meg, minden partner egyénileg ad tárgyi felajánlásokat, melyet a rendezvényen a versenyeinken és tombolán fogunk kiosztani. Ezek összege nem fix, mindenki ahogy érzi, de minimum 3000 és 5000 Ft értékben (fél és teljes asztal esetén). Célszerű kisebb csomagot összekészíteni, amiben el lehet helyezni szóróanyagokat is.
  • Mivel limitált a bérelhető asztalok száma, így a jelentkezők közül szelektálni fogunk és emailben értesítjük, ha bejutott az árusok közé. Akik első körben nem jutnak be, azokat várólistára tesszük és amint felszabadul hely, akkor azonnal értesítjük ennek kapcsán.
  • Minden árusnak kötelező számlát vagy nyugtát adni. Minden árussal szerződést kötünk, ezt emailben küldjük majd el, amit kitöltve, aláírva és kinyomtatva kell visszaküldeni egy megadott címre! Aki ezeket megtagadja vagy elmulasztja, annak automatikusan töröljük a jelentkezését, az asztalt pedig egy várólistás fogja megkapni.
  • Minden artistnak szeretnénk egy reklámposztot készíteni az eseményben és a rendezvény oldalára, ehhez szükségünk lenne egy rövid bemutatkozó szövegre, hogy kint lesztek a Fantasy Expo-n és mit vásárolhatnak nálatok a látogatók! Ez nem opcionális, mindenkinek kötelessége beküldeni emailben az [email protected] Augusztus 1-ig. Aki nem küld reklámszöveget és a weboldalán sem tünteti fel, hogy részt vesz a rendezvényen, annak automatikusan töröljük a jelentkezését, az asztalt pedig egy várólistás fogja megkapni.
  • Kérjük, hogy ha mégsem tudtok részt venni a rendezvényen, akkor azt időben jelezzétek, hogy másoknak át tudjuk adni az asztalt!
  • A rendezvényen az élelmiszer árusítása engedély köteles! Szigorúan tilos szeszes italt, dohányterméket és bármilyen illegális szert árulni!