K-POP
Hazánkban hiába van érdeklődés az ázsiai kultúrára, mégis a keleti bandák koncertjeinek száma elég csekély. Pont emiatt is hozunk el számotokra minden rendezvényünkön egy olyan izgalmas bemutatót amiben tulajdonképpen részesei lehettek és átélhettek egy K-pop vagy akár más ázsiai műfajú koncertnek élményét.

A nagy sikerre való tekintettel, ismét megrendezésre kerül a Fantasy Expo K-pop random dance! Gyertek és táncoljatok velünk közösen! Ti is leírhatjátok kedvenc zenéiteket, amik közül megpróbálunk minél többet belesűríteni a programba. A random dance pontos helyszínét a rendezvény előtti napokban tesszük majd közzé Nektek, de ne felejtsétek el keresni majd a táblákat sem, amivel segítünk majd Nektek a tájékozódásban.

 Nem csupán táncos, de énekes produkciókkal is készültünk a közönség számára! Régi és új csapatokat is egyaránt láthattok majd a színpadon, így érdemes felkészülni, hozzatok akár lightsticket és egyéb kiegészítőket is a produkció éltetéséhez!
A színpadon találkozhattok majd régebbi csapatokkal és néhány új tehetség is mindig felfedezhető lesz!

Ha nem csak hallgatni szereted a K-pop változatos zenéit, de koreográfiákat is szívesen megtanulsz, ez egy kiváló lehetőség számodra! Sokan már ezt a táncstílust is tanár segítségével tökéletesítik, ezért ezen alkalommal a Fantasy Expo keretein belül is megtapasztalhatjátok milyen is egy ilyen óra. Csatlakozz hozzánk hiszen igen érdekes és klassz koreográfiákat tanulhattok meg kisszínpadunknál!