FANFICTION PÁLYÁZAT
Ha lapul a fiókodban egy jó kis novella, vagy régóta dédelgetsz egy ötletet valamelyik kedvenc világoddal kapcsolatban, itt az idő, hogy megoszd velünk!

Fanfiction vagy original írásokat várunk, azaz írhatsz egy már létező sorozathoz vagy filmhez kapcsolódóan (fanfiction kategória), illetve kitalálhatsz teljesen önálló világot is (original kategória). A fanfictionoknál kérjük feltüntetni az adott világot, amiben az írásotok játszódik és azt is ha esetleg korhatáros (18+os) kategóriába tartozó szöveget írtál! A szöveget Word formátumban kérjük feltölteni az űrlapon.

Beküldési határidő: 2024. október 31.

Terjedelem: maximum 5 A4-es oldal (10 000 karakterszám szóközzel). Olyan írásokat várunk, amik még nyomtatásban vagy netes felületen nem jelentek meg. A pályázatokat szívesen megosztjuk a Fantasy Expo oldalán az eredményhirdetés után!

A pályázatok elbírálásánál ezeket a szempontokat vesszük figyelembe: gördülékeny fogalmazás, biztos helyesírás, érdekes leírások, váratlan fordulat. Nem a mesterséges intelligencia írásművészetére vagyunk kíváncsiak, hanem a tiétekre!

A pályázatot ismert íróink, Benyák Zoltán, Farkas Bíborka, Lione Stanislav, Erdélyi Anna és Basa Katalin fogják elbírálni. Eredményhirdetés a novemberi Fantasy Expón!