TESZT FŐOLDAL

Lázadó Légió

Lázadó Légió

A Lázadó Légió Magyarországi Helyőrsége 2013 júniusában alakult meg. Jelenleg 12 aktív tagunk van, és összesen 18 elfogadott filmhű jelmezzel rendelkezünk. Küldetésünk elsősorban az, hogy a jelmezes rajongóknak biztosítunk egy nemzetközi közösséget, amelyben kifejezhetik magukat, megoszthatják és megmutathatják tehetségüket és jól szórakozhatnak.

Coolgear Steampunk

Coolgear Steampunk

A Coolgear Steampunk pultja erősen és bővülten vár minden kézzel készített ékszer rajongót, ha csak egy mosolyra is, náluk abban nem lesz hiány Medálok, hajcsatok, brossok és gyűrűk keresik majd gazdáikat, vagyis legkedveltebb termékeik sem maradnak a műhelyben! 🙂
‼ Minden belépő mellé egy 500Ft-os Coolgear kupon jár, szóval érdemes lesz szétnézni a pultjuknál! ‼

Fursuiterek a Fantasy Expon

Fursuiterek a Fantasy Expon

Hatalmas két lábon járó ölelni való plüsshalom, melyek bolyhosak és játékos viselkedésük biztosan jókedvre derítenek mindenkit. Hazánkban már egyre népszerűbbek puha szőrös barátaink, ám ha még nem ismered őket, a Fantasy Expon most is találkozhattok a bundásokkal, főként fursuitokkal, de más művészeti megnyilvánulásaikkal is.

Goth-Rock-Metal Hastánciskola – bemutató és tánctanítás

Goth-Rock-Metal Hastánciskola – bemutató és tánctanítás

A hagyományos hastánc, kulturális közegéből adódóan, erősen korlátok közé szorítja a táncos színpadi előadását, mely kizárólag a szerelemről szólhat. A mi műfajunk azonban lehetőséget ad a választásra: gyönge vagy erős, esendő vagy emberfeletti, szerelmes vagy rideg… A tánc annyi mindenről szólhat, akár csak a rock/goth és metal zene, aminél őszintébben – véleményünk szerint – egy zenei stílus sem tolmácsolja az élet történéseit.

GEEK Corner

GEEK Corner

A GEEK Corner sem maradhat le a Fantasy Expo-ról! Keressétek őket a legjobb geek cuccokért!

Vattacukor és Popcorn!

Vattacukor és Popcorn!

🍿🍿Jó szokásához híven ismét kilátogat a Fantasy Expo-ra a közkedvelt Vattacukor és Popcorn árus. Egy kis nyalánksággal megörvendeztetve a látogatókat. Érdemes megkóstolni!

FANTASING! 🎵 Mini Koncert

FANTASING! 🎵 Mini Koncert

🎵 Idén is jön a Fantasy Expo minikoncertje, a FANTASING! 🎵
Ismert dalok minden mennyiségben egy órán keresztül a nagyszínpadon! Ne hagyjátok ki! Részletek hamarosan!

Hajszínek és frizurák jelentése animékben! | Animológia előadás

Hajszínek és frizurák jelentése animékben! | Animológia előadás

Előfordult már, hogy elgondolkoztál néhány anime megnézése után, hogy azonos frizurájú, vagy hajszínű karakterek mennyire hasonlóak? Az észrevételed nem alaptalan, hiszen ezek nem véletlen anomáliák, hanem gondosan kidolgozott animés különlegességek. Gyere el az előadásomra és ismerd meg velem ezeket, hogy még többet megtudhass a kedvenc időtöltésedről 🙂