AJ-DESIGNS GMBH
Transformers rajongók figyelem! Ismét visszatér a német AJ-Designs GmbH csapata a Fantasy Expo-ra és a PlayIT Show-ra is! Naponta háromszor sétálnak majd körbe a hatalmas robotok a Hungexpo csarnokai között, Ti pedig bátran menjetek oda hozzájuk fotózkodni!

„Ahol a művészet és a technika találkozik.”

Mindig is arra vágytál hogy belecsöppenj a Transformers világába, és találkozhass a legendás alakváltó robotokkal?
Most itt a lehetőség! Látogass el a Budapest Comic Conra és légy részese ennek a fantasztikus élménynek!
WheelJack és Arcee mindketten a Transformers univerzumból érkeznek hozzánk, és tesznek róla hogy ne felejtsd el őket egykönnyen.

WheelJack 2.8 méteres magasságával és 2 méteres szélességével egész megjelenésében tiszteletet parancsol. Nagyon ritkán beszél, főleg fény- és füstjelekkel kommunikál, ebben 300 led áll rendelkezésére.
WheelJack nagyon okos, de egyben nagyon veszélyes is! Az alkarjába épített ágyúval és Gatling géppuskájával igen erős ellenfél a csatamezőn.

Arcee a motor alakváltó robotok közé tartozik, kézi lőfegyverét a lábára rögzítve hordja, és nem fél használni ha az emberek védelmezéséről van szó.
Nem csak a lőfegyverrel, de a gyerekekkel is jól tud bánni, és gondoskodik róla hogy mindenkit megvédjen a gonosztól.

„Art meets engineering”

You always wanted to end up in the world of the Transformers, and meet the legendary Transformers robots?
Here is your chance! Visit Budapest Comic Con and be part of this fantastic experience!
Wheeljack and Arcee are both arriving from the Transformers Universe and they will make sure you never forget them!

WheelJack, with his 2.8 meters heights and 2 meters wideness sure commands respect on the field. He is not speaking often, he is communicating with light and smoke signs, with the help of 300 inbuilt leds.
WheelJack is very smart but very dangerous too! With his canon in his forearm and his gatling gun, he is a very formiddable opponent on the battlefield.

Arcee belongs to the motorcycle Transformers, she is wearing her handgun on her leg, and she is not afraid to use it to protect the humans.
She is handling not only her gun well, but she is very good with kids too.