MythBay

Sziasztok! 😊

Először is szeretném megköszönni a rendezőknek, hogy részt vehetünk ezen a fantasztikus rendezvényen! 🎉 Egy évvel ezelőtt indult el az az álom, hogy kézműves dekorációs szappanokat, fürdőbombákat és illatgyertyákat készítsek, amik közel állnak a szívemhez – és remélem, a tiétekhez is! Az inspirációm a fantasy, sci-fi és anime világa 🌌. (Akkor még BubbleDelight néven, és az első rendezvényem is egy Fantasy Expo volt.)

A kedvenc termékek megmaradtak: Harry Potter házválasztó fürdőbombák , Lego figurás szappanok 🧱, Star Wars formájú szappanok 🌠, és sok más illatos, színes finomság! 🛁 Ráadásul most már saját készítésű kitűzők és Harry Potteres illatviaszok közül is válogathattok.

Mindenkit szeretettel várok a standnál, ahol együtt megcsodálhatjuk ezeket a szépségeket, és beszélgethetünk egy jót! 💬 Továbbá, 20% karácsonyi kedvezményt is adok minden termékre 🎁, ami a webshopban is érvényes november 16. és december 15. között. Alig várom, hogy találkozzunk! Addig is, kövessetek Facebookon és TikTokon, MythBay néven! 📲