Egészségügyi biztonsági szabályzat

 • A 2021. július 3-án hatályba lépett intézkedések alapján:A zárt térben tartott, vagy 500 főt meghaladó szabadtéren tartott egyéb rendezvényeken csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. A 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt ezeken a rendezvényeken.A 266/2021. számú kormányrendelet szerint a védettségi igazolvány felmutatásával egyenértékű, ha az érintett a koronavírus elleni védettségét a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. kormányrendelet szerinti védőoltást igazoló applikációval igazolja.
  A védettség igazolása során az érintett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható. A védőoltást igazoló applikációt ellenőrző szerv vagy személy jogosult az érintett hatósági igazolványában és/vagy az applikációban jelzett adatok megismerésére, azzal, hogy az adatokat semmilyen módon nem rögzítheti.

  A jogszabály értelmében a rendezvény szervezője – amennyiben a fenti előírások szerint a védettségi igazolvány az adott rendezvényen kötelező – az igazolvány meglétét a belépéskor köteles ellenőrizni, és aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, attól a belépést meg kell tagadnia, függetlenül attól, hogy az érintettnek van-e érvényes belépőjegye.

  Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! 

 • A rendezvény helyszínén egészségügyi maszk használata kötelező. Ügyelni kell a helyes használatra, a maszknak takarnia kell a szájat és az orrot.
 • A rendezvényen résztvevő árusok, fellépők, kiállítók, előadók, vendégek, önkéntesek és szervezők oltási igazolás nélkül tartózkodhatnak a helyszínen, de számukra is kötelező a maszk használat.
 • A rendezvényre saját és mások testi épségének megóvása érdekében saját felelősségre csak egészséges személy léphet be. A rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy megtagadják a belépést attól, aki nem egészséges, illetve kizárhatják a rendezvényről.
 • A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt, a rendezvény szervezői nem vállalnak felelősséget a rendezvényen – bármely résztvevő által okozott, az egészségügyi szabályzat megszegéséből – bekövetkező megbetegedésekért.
 • Az egészségügyi szabályok megszegése a rendezvényről való kizárással járhat. Ebben az esetben a rendezvény szervezői nem kötelesek visszatéríteni a megvásárolt belépőt.